Forum jjest przeznaczone dla uczniów klasy 1d :)
Użytkownik Veteran
a co nie podoba sie?? popros fabiego zeby tez przyszedl bo tam jest balagan moim zdaniem ;p xD ale jak chcesz to tam badz
Użytkownik Veteran
Prawidlowo...ey tlyko prosze nie mysl se ty albo ktos z was ze chce podbic to drugie forum fabiego !! bo mi sie wydaje ze jest troche niepoukladane to zrobielm to i fabi tez bedzie administratorem i edzie pozadek a jak on ma jakies pomysly to moze powiedziec i zrobimy jak cala grupa zaakceptuje ;p ale jak chcesz byc na tamtym forum to idz ja sie eni obardze
Użytkownik Veteran
Użytkownik Veteran
a yaq dla mne tio oba sią git
tilqo sie yeshche odnialesc nee moge b tile tu tego yest
pomalutku powolutku jak masz jakies uwagi to napisz w uwagach a ja postaram sie zmienic ;p zeby sie dobrez zylo kazdemu
Użytkownik Veteran
tey nio ile razy mam povtashac she yest lolo, ya tilqo mushe sie oswic bo tu tile tego yest she neee nadasham xD
XvXcoguarXvX napisał:
tey nio ile razy mam povtashac she yest lolo, ya tilqo mushe sie oswic bo tu tile tego yest she neee nadasham xD
pisalem pomalutku powolutku ;p ey ale wiara jak macie problemy z forum to psiac w uwagach ey plz ja pomoge ;p
Użytkownik
wofffff tio jozumiem ze tu mozna o swyztskicnj pierdooolach psiac i wogole tia??
wow
ale zajbioooooooooooosza
Użytkownik
czadooooooooowsko
faaayno bo nie bydzie przynajmnije syfu
xD
Użytkownik Veteran
yeahh diohna zachyniamy xD
nia chym my tiam sqonchylysmy....? xD nia qoniach....? xP
Użytkownik
tiaaaak własnie mi sie popiepszyło i nspialam tam a ni tu i takie tam..wybztrz
ale tyle etgo ze mi sie kreci...
Użytkownik Veteran
spox w qoncu zabzychysh xD
Użytkownik
nio właasznie
ajjj kinuuuś chyba niczi z naszych wpos\mnien o jakze urodzajnych eee czesciahc caila koni
ha ha
musze szpadac.... bo mnie goooooooooonią
diupa blada
leceeeeeeeeee bye bye bye ziabciu
cyaaaa jobaczkiiiiiiii
Co sądzicie o lekcajch matematyki.... hmmm przedewszystkim są nudne i usypiające. LEkcje matematyki to sa takie jak by ktoś czytał niedorozwiniętą dobranocke albo tak jak by ktos fałszował piosenke Dody co nie ?????????
Użytkownik Veteran
Użytkownik
dio duuuuuuuuuuuupy jedyne fajnie to pisanie po tey zajebiotestycznejboooskooocudownej tiablicy
Użytkownik
tiaaa łatwa
nie no w sumie to ja tez wszytsko jaże i wogole i to nie moja wina ze zamisat np 6 wychodiz mi 27 czy cos tam
Użytkownik Veteran
Użytkownik
ha ha nio ale ci to moya wina ze mam zły wynik??? boze..czepia sie gosciara..wynik nie ejst najwazniejszy no nie?
ha ha :]
Użytkownik Veteran
Ty się nie wypowiadaj ... wiemy wiemy że kochasz matematyke i panią ....
Użytkownik Veteran
Użytkownik
ohydna:D tiaaaa luuuuzik nam mozesz powiedziec xD
Użytkownik Veteran
Hmm ... to że walisz dziewczyny i nie tylko to wiemy .... a więc .... oświeć nas
Użytkownik
juzz nieduuuugo mrr
chcoiaz w sumie tam po co śloub
wole bez zobowaizannnnnn mmmm :love : ha ha
ale jak bydzie to cie na pewno zaprosze Tomciooooo
Użytkownik Veteran
A mnie ty babo ... ja chce być druchną i rzucać kwiatami w łep ....
tej ciekawe kto złapie bukiet jacek Kału... czy Kuba r.... Nie nie nie Marysia Pastyka UUUUUUUU
Alehm.. nato jak na lato moji drodz parafianie odpier... wam kazanie dokosccioła niechodzicie na ofiare niedajecie a playboy.. kupujecie i zuci bukiet a marysia ppastyka wola muj ty dominiku złapie go dlaciebie i sie żuca w tłum a paula zaniom benc benc benc.................
Użytkownik
nio pewnie bedziesz mogła walic w lby ile wlezieeee mrrrr
Użytkownik
Tomcio jaki ty dowcipny jestes..ha ha ha...
xD matma? ... hmm ! Nie nawidze
taka jest glupia ze to skzok?? A PANI??!! jescze glupsza ;p
Użytkownik Veteran
To je powiedz że masz taki i taki pomysł na lekcję i że chcesz o TYM pogadać bo nie jesteś w pełni doświadczony ...
Użytkownik Veteran