Forum jjest przeznaczone dla uczniów klasy 1d :)
Użytkownik Veteran
niom ale menopauza tio yest chiba tiaqa choroba tio wiec chiba rachey niapewnio tsheba, neee...? xD a pozia tim tio i tiaq goshey po w tim wieku tio yush kości są starshe i ciągle chrupią xD [chy cioś tiaqiego xD] niom a pozia tim zianim tiaqa bacia doydzie dio yednego qońca łóshqa albo się psheqręci nia drugi boq tio wiechność minie xD a yaq yush z tim yest tiaq qiepsqo tio cio z innymi pozycyami...?....xD
..spania xD
Kinguś kup sobie kosteczki we Flo
Użytkownik
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Są albo z pozycjami albo z napisami ...
Użytkownik
no no trzeba rzucić ej ale są też takie że się rzuca jest czynnośc i miejsce
Użytkownik Veteran
nooo braaaavooo...! xD ależ się sqapłaś shybqo....xD xP ......qostechqi...? nia pewnio [ ] ale wolę róshove qaydanqi....
rarrrr mrrrr yeahhh sią lepshe
mieysca i tie inne lole siobie wymyślish a qaydaneq neeee...xD niom neeee...? xD
Bartek kupił kosteczki z miejscami i czynnościami ... jak byliśmy z innymi ludkami w Browcu to do Flo weszliśmy ...
Przydadzą się na wycieczkę
Użytkownik Veteran
niom tio wem pamietam neee byłam ash tiaq bardzo piyana...xD [nee niom wogóle nee byłam yoqe xD] ale ya mówiłam she ya wole róshove qaydanqi...!!! zia małymi literqami niapisane...?! xD xD
Kupię toie jeśli będę i znajde ... masz moje słowo ...
Użytkownik Veteran
siom we flo moshemy siem raziem wybrać tio qupimy od razu tiom tablichqe nia drzwi z nipisem ''seeeex''
xD
Ojj tiaaaak tiaaak
Użytkownik Veteran
hmmm....mogliby cioś yeshche wymyślić tego typu...niom neee...? xD sheby było więcey lola
nia przyqład yaqaś sqachąca podushqa albo cioś innego...
xD
Taaa ... i odrazu do neta wstawić pomysł i opatentować ...
Użytkownik Veteran
ale she źle zrobiłam że tio tutay niapisałm myslish...? x] mash racye...qtoś moshe uqraść pomysł i dopiero by było bumbuy x| o lol tio by była masaqra...x| shqoda by było taqiego genialnego wynalazqu...x( xD
Ojj tak ojj tak .... gumowa kaczka z żelowym wypełnieniem ...
Użytkownik Veteran
niom tesh moshe być ale yaq yush tio tiaqa wieeeeelqaaaa...
Hmm ... jako łóżko ... ?
Użytkownik Veteran
niom ulepshenie wodnego...
sheby moshnia było sqaqać...
A na dziobie ... ?