Forum jjest przeznaczone dla uczniów klasy 1d :)
nie xD niezwariowalam xD hahaha prorok juz jedzie za smerfami na taczce xD i nie jest obrazliwe
Nie wyslales tego wiec jutro o godzinie 25:52 rozjadą ciebie smerfy jadące na krabach ! xD
Bartek biorę twój telefon i komputer
Użytkownik
ratuj się kto może!!!!!
No co ty ... bierz coś najpierw ...
Użytkownik
a tak weź cos i się.... ale co to jest to "coś" ????
Hmm .. no od niego , z jego pokoju ... hmm ... no rusz mózgownicą ...
Użytkownik
ale gdybym ja miała mózgownice.....
Coś chyba jak potrząśniesz to znajdziesz ...
Użytkownik
trzęse trzęse i nic...
hmmm.... może walnąć....
hmmm.... zupełna pustka... i co ja yeraz zrobię???
idz na przeszczep do doktora Hyda xD
Użytkownik
ooooo mówisz że jest dobry.... ??? pomyśle....
Ale będziesz od razu po mnie bo ja najpierw ide ... i uważaj po drodze na smerfy na skuterach ^^
Nie .. zainwestowały w Tir-y , quady i skutery
Użytkownik Veteran
tey i onie yeshche latayą ufo ,wiecie ...?xD bo tio sią qosmici ale farbnęli się nia niebiesqo i hipniotizuyą wshystqich cio ye oglądayą w dobranocce[mnie yush dopadły...xD] nio więc uaaaaa stsheshcie sieeee...xD
Nie ... nie ... NIE !!! Ufo latają pozaziemskie istoty nieodkryte przez człowieka ...
Martuś a moze razem z druga marta wpadniecie do mojego kochanego KORNICZKA hihihi?
moglybysmy sobie pochodzis po naszym parku popstrykac zdjeciole mozemy isc na kebab czy cos no i ewentualnie zobaczycie moj domek
- wiem, bardzo duzo atrakcji
no to jak bydzie? masz ochote?
no i gdybyscie zechcialy przyjechac skloniloby mnie to do sprzatania! a wlasciwie moglabym miec porzadek nie?
Ostatnio edytowany przez mariolka (2008:03:18 13:45:58)
Kiedy ... ?
Jak ...?
Gdzie ... ?
Jutro ni mogę ... a Martuś się zgodziłą ... ?
P.S. Napisz mi na gg bo nie chce aby był tu śmietnik
Nie nie piszemy ... napisz na PW ...
Ustaw sobie w ustawieniach profilu godzine +01 CET i będzie gites bo ustawiasz samodzielnie
Ni ma za cą ...
Postaram się ....
Mroczi1 napisał:
o kurde koleżanki z piekła rodem
A ty to niby aniołeczek ?
Użytkownik
naoglądałeś się reklam pewnego dezodorantu i teraz takie rzeczy gadasz xD ojojoj
Tak ... masz mnie jako przykład grzecznej , dobrze wychowanej dziewczynki ....
Użytkownik
nooo a nie??? <Bartek>
Jasssne że tak .... przecież miałeś jeszcze na sygnaturze ... 'DZIEWCZYNKI STAJĄ SIĘ NIEGRZECZNE' ...
więc mi tu nie ściemniaj ...
Użytkownik Veteran
eeeee taaam mis ię niaybardziey podobała tia reqlama z maneqinem tilqo she tiamta gościara nee miała zia bardzo chasu sheby sie nia tiego 'gościa' rzucić
...shqoda...bidactwo...cieqawe chy rozpachałą po tim.......? [ya bim tiaqxDyoqe] x( :lol137: xD nio tey a pozia tim tio teraz wśród reqlam qróluye tia o marcxhewce yaq qtoś ne yest poinformowany xD [shqoda she tio ne yest o shodqiewce xD]
Ale ta najnowsza reklama jest naj naj naj ...chociaz tamte tez byly naj naj ale ta jest naj naj naj ...
Użytkownik Veteran
neee prawdaaa.!!! tiamtia yest niaybościeysha...!!! i mi się tiu neee qłócić...xD
Ja się nie kłócę bejbe ...