Forum jjest przeznaczone dla uczniów klasy 1d :)
Do grupy KID naleza:
-xXxbeaunoirxXx
-XvXcoguarXvX
-Fabi
-SUCHi
-Grass
Witam zespol naszego forum i mam nadzieje ze bedzie nam sie milo wspopracowalo ;p
Potem sie ustali kto ma jakie zadania
Użytkownik Veteran
alez spoko kazdemu sie zdaza ;p trezba podkrecic jakos wiare z naszej klasy by wchodzili !!
ma ktos jakies pomysly ??
I pierwsza sprawa xD
Potrezbujemy jescze dwoch Administratorow !!
2 dziewczyny albo 1 dziewczyne 1 chlopaka.
Zespol KID kogo proponujecie bo ja
Chlopak: Fabi
Dziewczyna: nie wiem
Użytkownik Veteran
no narazie tlyko oni zostali
a chlopak?? kurcze nie wiem czy kinga moze byc dobrym rozwiazaniem ;(
Użytkownik Veteran
wlasnie to samo mysle tlyko musi byc nieparzysat liczba adminow nie...dobranoc Pani Kapitan
a ty SUCHi pomysl nad tym /\
Użytkownik Veteran
No teraz jest wiecej ludków na forum więc teraz możemy rozważyć temat adminów
nom myśle myśle i
chłopak : FABI ale on już jest więc chłopaka już nie potrzebujemy
dziewczyna : KINGA bo jest jednym z najcześciej korzystających z forum oprócz pauli ale kinga ma bardziej jasny umysł od pauli
Użytkownik Veteran
Hmm ... Kinga to nawet dobry pomysł ... (już ją proponowałam wcześniej) ale żeby nie szalała ... jeszcze tylko poczekamy na decyzje Jacka
Użytkownik Veteran
Użytkownik Veteran
Użytkownik Veteran
Użytkownik Veteran
Użytkownik Veteran
Użytkownik Veteran
Właśnie bo wydaje mi się zę jest ona tutaj najlepszym materiałem ...
Użytkownik Veteran
Użytkownik Veteran
Tylko mi się tu nie pokłóćcie ... i napisz Kindze na PW że została adminem bo jeszcze nie skapuje o co loto ?
Użytkownik Veteran
Jak masz np. przy poście jej profil to tam obok maila masz napis 'PW' i tam klikasz i piszesz jej wiadomość
Użytkownik Veteran
Użytkownik Veteran
Czy w tym temacie jest jakaś zasada offtopu ? Nie to że chce nabijać bo nie nabijam postów dla informacji tych co myślą że tak ...
pytam się bo nie chce żeby potem się okazało xcoś ...
Użytkownik Veteran
tiaaaq neee sqapuye sie...ti tio vymysliłas marta...?! ;] neee yestem tiaqa mało rozumieyąca yaq vam sie vydaye...
Użytkownik Veteran
Czyli o co chodzi Kinguś ... ? Jesteś już Adminem ? :d bo nie chce mi się zajżeć
Użytkownik Veteran
patshysh tylqo pod av. sheby wiedzieć P.S.taq jestem
Użytkownik Veteran
Użytkownik Veteran
A własnie bo yaq ya yestem tim adminem, nio tio cio ya taqiego mogę robić...? [tzn ya wiem że mogę tam w ustawieniachcioś robić,wątki zakładać,kasować, i taqie tam] chodzi ogólnie o to że qiedy ya coś zrobie tio żeby potem qtoś się nia mnie nie rzucił i sqasował np ten wąteq cio ya założyłam ,bo będzie uważał że yest bezsensu i zrobi yeshche yaqąś awanture że wshystqo źle robie, chy cioś w tym stylu x|
Kinga nikt nie bedzie miał zadnych pretensji chyba że założysz maksymalnie ewidentnie głupi temat ale to raczej możemy wykluczyc... wiare możesz banować itepe tylko byłoby nam badzo miło jakbyś sprobowała pisać tak jak my wiem że to trudne dla Ciebie ale sie postaraj
a co nabijania postow... ja mam to w **** i wg mnie to jest bezsensowne patrzeć ile kto ma postów bo jak to was dowartościowuje to jesteście dziwni. ja mogłbym miec 10 postów a marta 100 i miałbym to w **** i nie nabijałbym bezsensownych postów typu "" "xD" itepe tak wiec jeśli chodzio mnie to mi nie zależy na tym żeby mieć jak najwiecej postów
z poważaniem Fabi
Użytkownik Veteran
a właśnie yaqby cio tio dodałam trochę yich emotów xD
Użytkownik Veteran
Ou Kinguś thx ... xD
EDIT : też dodałam nowe emotikonki ... : ,
,
,
,
i
xD
Użytkownik Veteran
naylepshy yest 'lol'
Użytkownik Veteran
Użytkownik Veteran
cio wlewam...?ya nic sobie neee wlewam xD a cio dio :lola: tio neee tio że się chwalę chy cioś x|
Użytkownik Veteran
Użytkownik Veteran
Użytkownik Veteran